SKREISESONGEN ER HER SNART!

Sprellende fersk, nytrukket og rykende varm på fatet, servert med smeltet smør, friske grønnsaker og poterer med fint melen karakter: Selve innbegrepet av SNADDER!!! OG: SUNT snadder!!

Ares hjørne

Smaksnotater fra kjelleren.

La CAPPUCCINA, Soave.

En snau halvtimes kjøring øst for vakre Verona, der Romeo og Julie i sin tid utspant sitt drama, finner du en svær borg i åssiden, til venstre når du kjører retning Venezia. Dette magnifike bygget var i tidligere tider kjernen i den lille byen Soave. Her finner du Italias mest kjente og ansette hvitvin, oppkalt etter denne søvnige plassen. Litt lenger østover-i nabolandsbyen Monteforte d’Alpone, ligger dagens navn; la CAPPUCCINA. Vi har gleden av å presentere dette huset her i Norge.

EIKELAGRING

Eikefat som lagrings- og utviklings-remedie er ikke av ny dato i vinens verden. Det lages for øvrig vinfat også av andre typer treverk; blant annet er så vel kastanje som akasie blitt brukt med hell.

HVA ER VITSEN MED APERITIFF?

Ingen har vel enerett på å definere begrepet "aperitiff", og ingen skal bestemme hva du kan servere og ikke servere. Men her er noen momenter som er verd å merke seg. Kanskje kan aperitiffen gjøre nytte for seg?