Velkommen til Red & White og Aja Bryggeri

Vi har så lenge vi har eksistert tilbudt viner som hører med blant de beste i verden, noe vi selvsagt er stolte over! Dette gjelder også for «Value for money» - segmentet, der vi har viner fra hele verden som byr på mer enn de koster!  

Gå inn i vårt system, og se på vårt utvalg! Her vil du garantert finne vin for enhver smak! I tillegg finner du øl fra vårt bryggeri, AJA - så vel egenprodusert som importert!  

Ares hjørne

Smaksnotater fra kjelleren.
CHATEAU TERTRE ROTEBEUF 1985

La CAPPUCCINA, Soave.

En snau halvtimes kjøring øst for vakre Verona, der Romeo og Julie i sin tid utspant sitt drama, finner du en svær borg i åssiden, til venstre når du kjører retning Venezia. Dette magnifike bygget var i tidligere tider kjernen i den lille byen Soave. Her finner du Italias mest kjente og ansette hvitvin, oppkalt etter denne søvnige plassen. Litt lenger østover-i nabolandsbyen Monteforte d’Alpone, ligger dagens navn; la CAPPUCCINA. Vi har gleden av å presentere dette huset her i Norge.

Bli kunde

Vectura har egen grossistvirksomhet. Dette kommer i tillegg til å være logistikkleverandør for våre importørkunder. Tjenesten er rettet direkte mot Horecamarkedet.  

Vår varekatalog

Se våre produkter fra Red & White og Aja Bryggeri.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev, legg inn din epost adresse her.  Vårt nyhetsbrev inneholder blant annet informasjon om nye produsenter og produkter, trender, årgangsendringer, prisnedsettelser og mer.