Vectura drifter vår nettbutikk.


Vectura er vår samarbeidsparter og drifter dermed vår nettbutikk. Det vil si at Vectura plukker og leverer varene til deg. Det er også Vectura som fakturerer din ordre. Det er Vectura som oppretter alle kundeforhold for oss og gir deg tilgang til nettbutikken.

Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos Red & White og Aja Bryggeri kreves det fast skjenkebevilling, og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin, kan med utvidet bevilling for brennevin, få kjøpt brennevin ved å fremlegge kopi av denne. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.

Hvordan bli kunde?

Kanskje du allerede er kunde? Dersom du allerede har et kundeforhold til Vectura kan du bruke samme kundenummer og login til nettbutikken.

Dersom du ikke er kunde hos Vectura er det er enkelt å registrere seg.
Alt vi trenger er elektronisk kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og et utfylt  elektronisk skjema for kunderegistrering.

Skjema for kunderegistrering 

 

Så snart du er registrert som kunde, vil vi ta kontakt for å gi deg ditt kundenummer, samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Når du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kredittsøknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling.

Kontakt gjerne Vectura på telefon 02260 dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistrering.

Velkommen som kunde hos Red and White og Aja Bryggeri.

Vi ser frem til et godt samarbeid.

 

 

 

Ta et glass når det passer deg!

Har du påsken i boks?