Om produsenten
Champagne Carbon av Alexandre Mea, en femte generasjons kommer fra landsbyen Champillon. Familien til Alexandre har vært involvert i vinproduksjon siden 1800-tallet. I 1920 begynte familien å produsere sine egne champagner av høy kvalitet. Siden den gang har familien utviklet et fantastisk rykte som champagneprodusent. Inspirert av bestefarens drivkraft for å bygge familiebedriften sin til en verdenskjent produsent av Champagne, grunnla Alexandre Champagne Carbon i 2011 som både det ultimate uttrykket for tradisjon og innovasjon.
Område
Mosaikk-terroirer med unike egenskaper. I Grand Cru og Premier Cru brukes Chardonnay. Marne-dalen for Pinot Noir, og deler dermed leirjord med den yngste, Meunier.
Druetype
Chardonnay 50%, Pinot Meunier 30%, Pinot Noir 20%
Karakteristikk
Moden duft med hint av gule epler, brødbakst og autolyse. Rik og konsentrert tett moden frukt på smak med en frisk spenstig syre og en lang finish