Jacquesson

I 1798 grunnla Memmie Jacquesson huset Jacquesson på Charlons-en-Champagne. I 1844 patenterte Adolphe Jacquesson muselet, som i dag brukes på så og si all musserende. Siden 1974 tilhører huset Chiquet-familien. Brødrene Jean-Hervé og Laurent Chiquet har de siste 20 årene fulgt tradisjonelle metoder slik at terroiret kan uttrykke seg i sluttproduktet. I 2000 begynte huset med en NV, som startet med Cuvée 728, og får et nytt høyre nummer hvert år. Litt spesielt for dette huset er at non vintage champagnene, prioriteres, på den måten at dersom det ikke er tilstrekkelig mengde av cuvée 700-serien for å oppnå rundt 70% - som er viktig for å avspeile årgangens typisitet - vil noe av enkeltvinmarkene blandes i.

Fokus: Japan

Grace Wine & Four Fox Saké

Four Fox Saké

Junmai Daiginjo & other types of Saké