Giacomo Conternos nye Sensory glass!

Roberto CONTERNO leder det ikoniske Barolo og Barberahuset Giacomo CONTERNO, Monforte d’Alba, Piemonte. Roberto eier også 90% av Conterno Nervi , Gattinara’s nye stjerne på vinhimmelen.

Han har selvsagt den ypperste innsikt på området edel vin, og han fant, etter x antall smakinger av sine egne og andres viner, at noe manglet i opplevelsen og totalutbyttet av dem.

Ikke noe i vinene, men definitivt noe som relaterte seg til hvordan vinene oppførte seg duft- og smaksmessig i glassene. Dette burde da kunne forbedres? Dette skulle han gjøre eksperimenteringer og utforskinger på! For han visste at det bodde ENDA mer i sin Francia, sin Monfortino, sin Arione, Gattinara og Cerretta! Han savnet enda mer raffinement, mer dybde, mer intensitet, mer presisjon. Etter mye utprøving, i nært samarbeid med sin sønn Gabriele, og Zwiesel Kristallglas fant Roberto det ideelle glasset: SENSORY.

Som det ligger i navnet: Glasset involverer samtlige sanser i forbindelse med den perfekte vinopplevelse: Designet appelerer til estetikeren med sin sensuelle form og sitt delikate materiale, balansen i glasset er ideell og avstemt, og den store (men ikke FOR store!) klokken gir rom for at vinens myriader av velduft skal utfolde seg perfekt. For å få til dette, ble glasset gitt en elegant kurve i midten, og en utsvingende kant på toppen. DA gir man vinen en ultimat, naturlig, og «uanstrengt» regi, vinen synger i glasset, åpningen er hverken for smal («anstrengt» og høye skuldre-opplevelse) eller for vid (upresis og utflytende).

Den er helt enkelt PERFEKT!

Noe som ble behørig demonstrert av Roberto overfor en gruppe fans, ved at han serverte sin Monfortino i de nyutviklede (juli 2017) SENSORY , og gjorde det samme med et fra før meget anerkjent vinglass, populært bl.a. her på berget.

Forskjellen i duft og smak , intensitet og fokus var påtagelig. Ord som utklassing ligger nær å bruke.

At SENSORY i ettertid har vist seg å være meget gode også som all-round glass, er ekstra hyggelig å konstatere. Her oppfører alt fra tyske topprieslinger til champagne, rosé- og hetviner seg eksemplarisk.

Glassene er munnblåst og laget av det fineste krystallinske materiale.

Vi har nå glassene klare for salg her i Norge. //Helst håndvask. Hvis bruk av såpe, skyll grundig.

Slik kjøper du glassene privatkunder:

Send mail med bestilling og adresse til: post@redwhite.no

Glassene kan deretter hentes etter avtale på vårt kontor i Strandveien 15, 6 etg. 1366 Lysaker.

Eller sendes i postoppkrav.

Pris per glass: 600 kr ink. moms. Pris for postoppkrav vil tilkomme.

Slik kjøper du glassene HORECA

Kontakt Vecturas kundesenter eller bestill på Vecturas hjemmeside.

Eller kontakt oss: post@redwhite.no